DNA Van Loenhout

Verlofix

Verlofix tapes

Van dubbelzijdige tapijttape tot zelfklevende isolatietape en van ducttape tot verpakkingstape. Met Verlofix beschikt u over een groot assortiment tapes in diverse uitvoeringen en prijs- en kwaliteitsniveaus die zowel aansluiten bij de vakman (Profiline) als de doe-het-zelver (Homeline). Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding treft u onze tapes bij vele bouwmarkten en grootwinkelbedrijven. Het merk Verlofix biedt voor ieder wat wils! Meer weten over onze dienstverlening en tape producten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u van harte welkom op onze makkelijk bereikbare locatie aan de Charles Petitweg 10 in Breda. Natuurlijk zijn onze adviseurs ook altijd bereid om naar uw locatie te komen.

Verlofix wand- en vloerbescherming

Verlofix anti-krasvilt

Verlofix anti-krasvilt is eenvoudig te bevestigen onder de poten van stoelen, tafels of banken. Kwetsbare vloeren worden beschermd tegen krassen of strepen. Verlofix vilt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Nooit meer lelijke krassen of last van het geluid van schuivende stoelen dankzij Verlofix. Eenvoudig te bevestigen!

Wilt u weten wat Van Loenhout Products voor uw organisatie kan betekenen op gebied van anti-kras vilt? Wij komen graag naar uw locatie om dit samen met u te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in Breda. Neem contact met ons op. Onze deskundige back- en frontofficemedewerkers helpen u graag verder!

Verlofix Kinderveiligheid