VERPAKKINGSTAPES

Bij Van Loenhout Products vindt u een groot assortiment aan verpakkingstapes. PVC-tape, PP-tape, Low-noice tape en nog veel meer. Gaat uw voorkeur uit naar een bepaalde lengte, breedte, materiaal of bedrukking? Leg uw wensen aan ons voor en wij voorzien u binnen 24 uur van een advies op maat.

Van Loenhout verpakkingstapes vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Een goede verpakkingstape zorgt ervoor dat een verpakking netjes gesloten bij de eindgebruiker wordt afgeleverd. Ook het machinaal verpakken moet goed gaan, zodat er geen vertraging ontstaat. Dankzij ruim 40 jaar ervaring bent u met Van Loenhout Products verzekerd van een partij die weet wat belangrijk is voor u en uw klanten.

Onze bedrukte tapes kunnen uw organisatie op een snelle en eenvoudige wijze extra onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan de vermelding van uw logo, uw bedrijfsgegevens of een tijdelijke actie. Bedrukte verpakkingstape is ook prima in te zetten als waarschuwingsteken of markering. De mogelijkheden in bedrukte tapes zijn ongekend. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing