Verpakkingstapes

Verpakkingstapes in verschillende lengtes, breedtes en materialen voor uiteenlopende doeleinden. Met of zonder private label. Bij Van Loenhout vindt u het allemaal!

Verpakkingstapes

Van Loenhout verpakkingstapesVerpakkingstapes vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Een goede verpakkingstape zorgt ervoor dat een verpakking netjes gesloten blijft totdat deze bij de eindgebruiker wordt afgeleverd. Ook het machinaal verpakken moet goed gaan, zodat er geen vertraging ontstaat. Met meer dan 40 jaar ervaring bent u met Van Loenhout zelfklevende producten verzekerd van een partij die weet wat belangrijk is voor u en uw klanten.

Breed assortiment verpakkingstapes

Van Loenhout zelfklevende producten biedt een groot assortiment aan verpakkingstapes. PVC tape, papieren tape, strapping tape, PP tape en nog veel meer…En gaat uw voorkeur uit naar een bepaalde lengte, breedte, materiaal of bedrukking? Leg uw wensen aan ons voor en wij voorzien u binnen 24 uur van een advies op maat.

Private label verpakkingstape

Een groot aantal nationale en internationale merken op het gebied van verpakkingstape werden ontwikkeld door Van Loenhout zelfklevende producten. Wij weten als geen ander hoe u op succesvolle wijze een private label in de markt kunt zetten. Mocht u een lijn in verpakkingstape willen uitbrengen, dan is Van Loenhout uw partner!

Reclametape

Van_Loenhout bedrukte tapesDe bedrukte tape van Van Loenhout kan uw organisatie op een snelle en eenvoudige wijze extra onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan de vermelding van uw logo, uw bedrijfsgegevens of een leuke actie. Bedrukte verpakkingstape dient ook prima als waarschuwingsteken of markering. De mogelijkheden zijn ongekend. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Contact verpakkingstape

Wilt u meer weten over onze verpakkingstapes? Bel dan naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl.