DNA VAN LOENHOUT

Van Loenhout Products heeft meer dan 45 jaar ervaring. Wij mogen ons met recht expert noemen op het gebied van zelfklevende tapes. Deze kennis delen wij graag met u en uw klanten. Zo bent u van harte welkom op onze locatie in Breda voor extra uitleg. Vanzelfsprekend komen wij ook graag naar uw bedrijf voor het geven van een workshop of een uitlegsessie aan uw medewerkers. Desgewenst gaan wij samen naar uw klant. Ons team helpt u graag om uw private label tape zo succesvol mogelijk te maken.

Van Loenhout Products is een specialist in zelfklevende producten. Een team van deskundige medewerkers staat voor u klaar. Wij beantwoorden uw vragen en voorzien u van een passend advies. Ons team is er trots op dat gerenommeerde nationale en internationale partijen de weg naar Van Loenhout Products weten te vinden. Snel schakelen, klantgericht denken en écht doen wat we beloven.

PRIVATE LABEL TAPES

Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen ontwikkelen wij voor u een succesvol private label, dat aansluit bij uw doelgroep(en). Compleet, incl. eigen datasheets. Kiest u voor een bepaalde kleur, bedrukking of gaat uw voorkeur uit naar bepaalde materialen? Bijna alles is mogelijk. Diverse gerenommeerde nationale en internationale winkeliers, groothandels en (winkel-)ketens gingen u voor. Ervaar zelf waarom.

AFPLAKTAPE

Van Loenhout Products is gespecialiseerd in tapes en zelfklevende producten. Onze afplaktape of maskingtape, is een mooi voorbeeld van een praktisch product in ons assortiment. De afplaktapes zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kwaliteiten. Maskingtapes zij ideaal voor kortstondige werkzaamheden en toepasbaar op verschillende ondergronden. Te bestellen in verschillende diktes en afmetingen. Geschikt voor diverse toepassingen.

SNELLE LEVERTIJDEN

Een van de voordelen van een samenwerking met Van Loenhout Products is de snelle levertijd. Wij leveren op europallets en vaak uit voorraad. Tijdleveringen zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende tapeleverancier, omdat we meegaan met de ontwikkelingen van onze klanten. Daarnaast zoeken we altijd naar mogelijkheden om onze dienstverlening continu te verbeteren. Een goed logistiek en supply chain management is daar een belangrijk onderdeel van. Als klant kunt u vertrouwen op de beste service en betrokken dienstverlening.

Moeilijke vraag, advies of maatwerk? Samen vinden wij altijd een passende oplossing en voeren die volgens afspraak uit.

Kortom: Zoekt u een innovatieve maatwerkspecialist die meegroeit met de ontwikkelingen binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op.
BINNENKORT TREFT U HIER ALLE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP