Verlofix

Met Verlofix beschikt u over een compleet assortiment kwaliteitsproducten aan tapes en wand- en vloerbescherming tegen een scherpe prijs. Deze producten worden zorgvuldig verpakt in herkenbare en in het oog springende verpakkingen en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Over Verlofix

Loenhout VerlofixVerlofix is ontwikkeld door Van Loenhout en uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van tapes en producten in wand- en vloerbescherming. Gerenommeerde partijen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en duurzaamheid maken veelvuldig gebruik van de producten van Verlofix of hebben het merk in hun eigen assortiment opgenomen. Laat u niet misleiden door de kleine producten van Verlofix. Ze zijn misschien klein van formaat, maar wel groot in gemak!

Zelfklevende tapes

Van dubbelzijdige tapijttape tot zelfklevende isolatietape en van linnen hobbyband tot zelfklevende glasvezeltape. Met Verlofix beschikt u over een groot assortiment tapes in diverse uitvoeringen en prijs- en kwaliteitsniveaus die zowel aansluiten bij de vakman als de doe-het-zelver. Dit merk biedt voor ieder wat wils!

Wand- en vloerbescherming

Van_Loenhout zelfklevende wand- en vloerbeschermingNaast de zelfklevende tapes bieden wij met Verlofix ook een brede lijn aan producten in wand- en vloerbescherming. Van meubeldoppen tot stootdopjes en van haakjes tot deurstoppers. Het assortiment is breed. Met Verlofix zijn u en uw klanten verzekerd van kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid voor een uitstekende prijs. Al diverse winkelketens en groothandels hebben het merk met succes in het assortiment opgenomen.

Contact

Meer weten over de tapes en producten voor vloer- en wandbescherming van Verlofix? U bent van harte welkom op onze makkelijk bereikbare locatie aan de Charles Petitweg 10 in Breda. Natuurlijk zijn onze adviseurs ook altijd bereid om naar uw locatie te komen. Neem voor advies en/of het maken van een afspraak contact met ons op via +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl.