Over Van Loenhout Products

Met ruim 40 jaar ervaring is Van Loenhout Products in Europa een van de toonaangevende specialisten op het gebied van zelfklevende tapes en wand- en vloerbescherming. Innovatie, kwaliteit, maatwerk, snelle levertijden en gunstige tarieven gaan bij ons hand in hand!

Over Van Loenhout

Van Loenhout zelfklevende tapesRob en Monique van Loenhout zijn t/m 2020 eigenaar geweest van Van Loenhout Products. Decennia geleden werd het bedrijf door hun ouders opgericht. Rob: ‘Wij zijn als klein familiebedrijf begonnen. Inmiddels weten vele gerenommeerde nationale en internationale partijen ons te vinden. Snel schakelen en écht klant- en servicegericht bezig zijn. Dat staat bij ons centraal. Bij Van Loenhout Products vinden we altijd een passende maatwerkoplossing en die voeren we volgens afspraak uit. Wij hebben in 2020 het stokje overgedragen aan Arjan Keesmaat. Een betere opvolger hadden we ons niet kunnen wensen. Wij hebben er alle vertrouwen in, dat Arjan en zijn team u op dezelfde vertrouwde manier blijft ondersteunen. Langs deze weg wensen wij hem veel succes!’

Groot assortiment voor diverse branches

Bij Van Loenhout heeft u de keuze uit een breed assortiment aan tapes en producten voor wand- en vloerbescherming. Een grote diversiteit aan kleuren, bedrukkingen, lengtes, breedtes of materialen zorgt ervoor dat vele organisaties uit diverse branches kiezen voor Van Loenhout als hun partner. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • Winkelketens
  • Winkeliers/middenstand
  • Groothandels
  • Televisie-, film- en theaterbranche
  • Bouw- en constructiebranche
  • Productiebedrijven
  • Beurzen- en evenementenbranche

Private label en reclametape

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten door reclametape te laten ontwikkelen? Of wilt u een lijn tapes en/of producten voor wand- en vloerbescherming onder private label uitbrengen met eigen datasheets? Dan is Van Loenhout uw partner! Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Vele merken en organisaties gingen u al voor.

Contact zelfklevende tapes

Meer weten over onze dienstverlening en producten? Neem snel contact met ons op voor meer informatie! Bel naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor een vrijblijvend advies. Vanzelfsprekend komen wij graag naar uw locatie voor meer uitleg.