DNA VAN LOENHOUT

Van Loenhout Products heeft meer dan 45 jaar ervaring. Wij mogen ons met recht expert noemen op het gebied van zelfklevende tapes en vloerbeschermingsproducten. Deze kennis delen wij graag met u en uw klanten. Zo bent u van harte welkom op onze locatie in Breda voor extra uitleg. Vanzelfsprekend komen wij ook graag naar uw bedrijf en desgewenst gaan wij samen naar uw klant.

Van Loenhout Products is een specialist in zelfklevende producten. Een team van deskundige medewerkers staat voor u klaar. Wij beantwoorden uw vragen en voorzien u van een passend advies. Ons team is er trots op dat gerenommeerde nationale en internationale partijen de weg naar Van Loenhout Products weten te vinden. Snel schakelen, klantgericht denken en écht doen wat we beloven.

PRIVATE LABEL TAPES

Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen ontwikkelen wij voor u een succesvol private label, dat aansluit bij uw doelgroep(en). Compleet, incl. eigen datasheets. Kiest u voor een bepaalde kleur, bedrukking of gaat uw voorkeur uit naar bepaalde materialen? Bijna alles is mogelijk. Diverse gerenommeerde nationale en internationale winkeliers, groothandels en (winkel-)ketens gingen u voor. Ervaar zelf waarom.

VERLOFIX TAPE OF NEUTRAAL VERPAKTE TAPE

Van Loenhout Products kan uw producten leveren onder ons Verlofix-label, uiteraard allemaal voorzien van EAN-code, maar ook kunnen we bijna alle producten geheel neutraal leveren. Dit laatste is handig als u zelf nog een verpakking of modificatie wilt aanbrengen voordat u het aan uw klant levert.

SNELLE LEVERTIJDEN

Een van de voordelen van een samenwerking met Van Loenhout Products is de snelle levertijd. Wij leveren op europallets en vaak uit voorraad. Tijdleveringen zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende tapeleverancier, omdat we meegaan met de ontwikkelingen van onze klanten. Daarnaast zoeken we altijd naar mogelijkheden om onze dienstverlening continu te verbeteren. Een goed logistiek en supply chain management is daar een belangrijk onderdeel van. Als klant kunt u vertrouwen op de beste service en betrokken dienstverlening.

Moeilijke vraag, advies of maatwerk? Samen vinden wij altijd een passende oplossing en voeren die volgens afspraak uit.

Kortom: Zoekt u een innovatieve maatwerkspecialist die meegroeit met de ontwikkelingen binnen uw organisatie?

Neem contact met ons op.
BINNENKORT TREFT U HIER ALLE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP