Industriële tapes

Flexibiliteit, een goede service, kwalitatief hoogwaardige producten en dat tegen een Hollandse prijs. Dit zorgde ervoor dat Van Loenhout zelfklevende producten een van de toonaangevende leveranciers van industriële tapes werd voor diverse branches.

Tapes beurzen en evenementen

Loenhout beurzen- en evenemententapeVoor professionals in de standbouw, beurzen en evenementenbranche bieden wij een breed assortiment aan sterke industriële tapes voor het bevestigen van tapijttegels, houtdelen, promotiematerialen,–displays, licht- en geluidskabels en nog veel meer.

Tapes televisie-, film- en theaterbranche

Een geslaagde productie vergt een goede voorbereiding met kwaliteitsproducten die u nooit in de steek laten en zelfs tijd – en daarmee ook kosten – besparen. Als expert in tapes voor de televisie-, film- en theaterbranche weten wij exact wat belangrijk is voor u als professional om uw werkzaamheden snel en goed uit te kunnen voeren. Onze tapes zijn uitvoerig getest. Dit betekent dat alleen de beste tapes voor u zijn geselecteerd. Kiest u voor de industriële tapes van Van Loenhout, dan zit u altijd op de eerste rij!

Productiebedrijven

Stilstand in het productieproces kost veel tijd en geld. Het gebruik van kwaliteitsproducten kan dit voorkomen. Met de zelfklevende tapes van Van Loenhout bent u verzekerd van de beste tapes die bijdragen aan een beter en duurzamer productieproces. En dat alles tegen een hele scherpe prijs!

Groot assortiment industriële tapes

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan industriële tapes. Denk bijvoorbeeld aan afplaktapes, dubbelzijdige tapes, afdichtingstapes, waarschuwingstapes, woodworkingtapes en nog veel meer. Als maatwerkspecialist voorzien wij u altijd van het juiste advies passend bij en uw doelstellingen. Bel dan naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor meer informatie.