Home

Van Loenhout Products is een van de innovatieve specialisten op het gebied van zelfklevende tapes en wand- en vloerbescherming in Europa. Dankzij onze snelle levertijden, flexibele en duurzame werkwijze, hoogwaardig kwaliteits- en kennisniveau en scherpe tarieven, zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in onze branche.

Een VAKKUNDIG Team

Van_Loenhout zelfklevende tapesEen team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies. Van Loenhout zelfklevende producten is ooit als klein familiebedrijf begonnen. Sindsdien  gegroeid, uitgebouwd en volwassen geworden. Eigenaar Arjan Keesmaat is er trots op dat gerenommeerde nationale en internationale partijen de weg naar Van Loenhout Products nog steeds weten te vinden. Snel schakelen en écht klant- en servicegericht bezig zijn, staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden altijd een passende maatwerkoplossing en voeren die volgens afspraak uit.

Tapes en producten voor wand- en vloerbescherming

Kiest u voor Van Loenhout Products, dan kiest u voor:

  • Een flexibele en duurzame werkwijze.
  • Een sterk en betrouwbaar product met uitgebreide datasheets.
  • Een innovatieve maatwerkspecialist die meegaat met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
  • Een groot assortiment in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus en uitvoeringen.
  • Snelle (tijd-)leveringen, meestal uit voorraad (op afroep).
  • Een hoogwaardig kwaliteitsniveau tegen scherpe tarieven.   

Groot assortiment in zelfklevende tapes

Van_Loenhout_ZW- wand- en vloerbeschermingWij bieden een groot assortiment aan industriële tapes, verpakkingstapes, doe-het-zelf-tapes, bouwtapes, constructietapes en producten voor vloerbescherming en wandbescherming. Vrijwel alle producten zijn leverbaar in verschillende maten, bedrukkingen, materialen en diverse kwaliteitsniveaus. U kunt bij ons tapes bestellen, met of zonder private label. Hebt u specifieke wensen, geef ze aan ons door. Dan vinden we daar samen zeker een oplossing voor. De mogelijkheden bij Van Loenhout Products zijn ongekend.

Duurzame werkwijze

Naast de benodigde certificeringen staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Daar waar mogelijk zien wij erop toe, dat de gehele supplychain zo duurzaam en verantwoord mogelijk wordt uitgevoerd. Van productie tot levering. Daarom zijn wij ook lid van het Business Social Compliance Initiative. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de productieketen van haar leden. Zo wordt toegezien op de rechten en leefomstandigheden van de mens.

Contact zelfklevende tapes

Als expert delen wij graag alle mogelijkheden, trends en ontwikkelingen met u, maar ook met uw klanten.
Meer weten? Bel naar: +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor een vrijblijvend advies.

Download hier onze algemene leveringsvoorwaarden