Doelgroepen

Betrouwbaarheid gaat bij ons verder dan het leveren van een goed product tegen een goede prijs. Het nakomen van afspraken, meedenken met u als klant, kennisdelen en blijven innoveren maken Van Loenhout zelfklevende producten tot een van de toonaangevende bedrijven in tapes en producten in wand- en vloerbescherming in Europa. In de afgelopen 40 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander wat belangrijk is voor onze doelgroepen en hun klanten.

(Winkel-)ketens en groothandel

Van_Loenhout bedrukte tapesBent u op zoek naar een partner die een groot assortiment aan tapes en wand- en vloerbeschermers biedt in verschillende kwaliteitsniveaus tegen een gunstig tarief én snelle levertijden? Dan is Van Loenhout zelfklevende producten uw partner! Samen met u stellen wij een assortiment samen dat past bij de doelstellingen van u en uw klanten. Met of zonder private label. Een grote diversiteit aan mogelijkheden zijn bij ons gegarandeerd. Onze deskundige front- en backofficemedewerkers staan voor u klaar om u en uw klanten te voorzien van een passend advies. Met Van Loenhout maakt u het verschil ten opzichte van uw concurrenten.

Film-, televisie-, en theaterbranche

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan in de film-, televisie- en theaterbranche in een heel hoog vaandel. Vele opdrachtgevers uit deze branche maken daarom dankbaar gebruik van onze dienstverlening en producten die vanzelfsprekend aan de allerhoogste eisen voldoen.

Beurzen- en evenementenorganisaties

Loenhout beurzen- en evenemententapeVoor het creëren van een veilige en representatieve omgeving is het gebruik van kwaliteitsproducten noodzakelijk. Onze tapes zijn dermate eenvoudig in gebruik dat ze u tijd – en daarmee ook geld – besparen bij het opbouwen en afbreken van uw beurs of evenement. Toepasbaar op een grote diversiteit aan ondergronden, gemakkelijk scheuren en het niet nalaten van lijmresten zijn een aantal redenen waarom vele beurs- en evenementen-organisaties kiezen voor de beurzen- en evenemententape van Van Loenhout.

Bouw- en constructiebedrijven

Voor de bouw- en constructiebranche bieden wij een groot assortiment aan bouwtapes welke in diverse omstandigheden en op een grote diversiteit aan ondergronden toepasbaar zijn. Als aanvulling daarop bieden wij ook een breed assortiment aan afbouwproducten. Professionals uit de bouw- en constructiebranche kennen ons als een deskundige en flexibele partner die altijd klaar staat voor een passend advies.

Middenstand

Van_Loenhout ducttapesVoor de doe-het-zelver bieden wij een groot assortiment aan doe-het-zelf-tapes en wand- en vloerbeschermingsproducten welke wij in verschillende kwaliteitsniveaus en uitvoeringen kunnen leveren. Onze specialisten informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Contact tapes en wand- en vloerbeschermers

Wilt u weten wat Van Loenhout zelfklevende producten voor uw organisatie kan betekenen?
Wij komen graag naar uw locatie om dit samen met u te bespreken. Uiteraard bent u van harte welkom op onze locatie in Breda. Neem snel contact met ons op. Onze deskundige back- en frontofficemedewerkers helpen u graag verder!