Doe-het-zelf en hobbytapes

Bent u inkoper van een winkel, groothandel of (winkel-)keten? Of wilt u doe-het-zelf tapes onder uw eigen private label op de markt brengen? Dan bent u bij Van Loenhout zelfklevende producten aan het juiste adres!

Doe-het-zelf en hobbytapes

Van_Loenhout doe-het-zelf en hobbytapeVan Loenhout zelfklevende producten biedt een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan doe-het-zelf en hobbytapes tegen een Hollandse prijs. Als expert in tapes bent u bij ons verzekerd van een deskundig maatwerkadvies. Wij bieden u een volledig pakket aan afplaktape, ducttape, dubbelzijdige tape, beschermingsfolie en nog veel meer…

Private label tapes

Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen ontwikkelen wij voor u een succesvol private label met eigen datasheets dat aansluit bij uw doelgroepen. Kiest u voor een bepaalde kleur, bedrukking of gaat uw voorkeur uit naar bepaalde materialen? Bijna alles is mogelijk. Al vele gerenommeerde nationale en internationale winkeliers, groothandels en (winkel-)ketens gingen u voor.

We love to share!

Van_Loenhout zelfklevende tapesMet meer dan 40 jaar ervaring mogen wij ons met recht expert noemen op het gebied van zelfklevende tapes. Deze kennis delen wij graag met u en uw klanten. Zo bent u van harte welkom op onze locatie in Breda voor extra uitleg. Vanzelfsprekend komen wij ook graag naar uw bedrijf voor het geven van een workshop of een uitlegsessie voor u, uw medewerkers en uw klanten. Wij helpen u graag om uw private label zo succesvol mogelijk te maken.

Snelle levertijden

Een van de voordelen van een samenwerking met Van Loenhout is de snelle levertijd. Wij leveren op europallets en vaak uit voorraad. Tijdleveringen zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de markt, omdat we altijd meegaan met de ontwikkelingen van onze klanten en onze dienstverlening continue willen verbeteren. Een goed logistiek en supply chain management is daar een belangrijk onderdeel van om u als klant te voorzien van de beste service en dienstverlening.

Doe-het-zelf en hobbytapes

Meer weten over onze doe-het-zelf en hobbytapes? Bel dan naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl.