Bouw- en constructietapes

Sinds jaar en dag weten een groot scala aan bouw- en constructiebedrijven hun weg naar Van Loenhout zelfklevende producten te vinden. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid en gunstige tarieven zijn bij ons gegarandeerd!

Assortiment bouw- en constructietapes

bouw- en constructietapesVan Loenhout biedt u een compleet assortiment aan bouw- en constructietapes. Denk bijvoorbeeld aan ducttapes, weefseltapes, dubbelzijdige tapes, beschermingsfolie en nog veel meer. Onze specialisten voorzien u graag van een advies dat aansluit bij u en uw doelgroepen.

Private label

Voor vele bouw- en constructiebedrijven ontwikkelden wij een eigen merk. Als expert in ons vakgebied weten wij exact waar een succesvol merk in tapes en/of producten in vloer- en wandbescherming aan moet voldoen. Onze specialisten beschikken over veel kennis en delen deze dan ook graag met u. Er zijn heel veel mogelijkheden in kwaliteit, bedrukking, breedte of lengte in bouw- en constructietapes. Samen met u vinden wij altijd een oplossing die past bij u en uw klanten.

Afbouwproducten

Van Loenhout afbouwproductenVan Loenhout biedt een grote lijn aan afbouwproducten en handgereedschappen voor bouw- en constructiebedrijven. Kit, stoppasta’s, PU-schuim, lijm, foam, afdekfolie, stucloper, gaasband, wapeningsgaas en steenwand zijn een aantal producten uit ons brede aanbod.

Contact bouw- en constructietapes

Meer weten over bouw- en constructietapes? Onze deskundige front- en backofficemedewerkers helpen u graag bij het vinden van een passende maatwerkoplossing. Bel naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor een vrijblijvend advies.