Nooit meer lelijke krassen of last van het geluid van schuivende stoelen met Verlofix anti-kras vilt.

VERLOFIX
Verlofix is ontwikkeld door Van Loenhout en uitgegroeid tot een van de bekendste merken op het gebied van tapes en producten in wand- en vloerbescherming. Gerenommeerde partijen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en duurzaamheid maken veelvuldig gebruik van de producten van Verlofix of hebben het merk in hun eigen assortiment opgenomen. Laat u niet misleiden door de kleine producten van Verlofix. Ze zijn misschien klein van formaat, maar wel groot in gemak!

EENVOUDIG TE BEVESTIGEN
Verlofix anti-kras vilt is eenvoudig te bevestigen onder de poten van stoelen, een tafel of bank. Kwetsbare vloeren worden tegen krassen of strepen beschermd. Verlofix anti-kras vilt is in verschillende kleuren, afmetingen en diktes te verkrijgen.

VERLOFIX ANTI-KRAS VILT
Meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.