Over Van Loenhout

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Loenhout zelfklevende producten in Europa een van de toonaangevende specialisten op het gebied van tapes en wand- en vloerbescherming. Innovatie, kwaliteit, maatwerk, snelle levertijden en gunstige tarieven gaan bij ons hand in hand!

Over Van Loenhout

Van Loenhout zelfklevende tapesRob en Monique van Loenhout zijn de trotse eigenaars van Van Loenhout zelfklevende producten. Meer dan 40 jaar geleden werd het bedrijf door hun ouders opgericht. Rob: ‘Wij zijn als klein familiebedrijf begonnen. Anno 2016 weten vele gerenommeerde nationale en internationale partijen ons te vinden. Snel schakelen en écht klant- en servicegericht bezig zijn, staan bij ons in een heel hoog vaandel. Wij vinden altijd een passende maatwerkoplossing en voeren die volgens afspraak uit.’

Groot assortiment voor diverse branches

Bij Van Loenhout heeft u de keuze uit een breed assortiment aan tapes en producten voor wand- en vloerbescherming. Een grote diversiteit aan kleuren, bedrukkingen, lengtes, breedtes of materialen zorgt ervoor dat vele organisaties uit diverse branches kiezen voor Van Loenhout als hun partner. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

– Winkelketens
– Winkeliers/middenstand
– Groothandels
– Televisie-, film- en theaterbranche
– Bouw- en constructiebranche
– Productiebedrijven
– Beurzen- en evenementenbranche

Private label en reclametape

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten door reclametape te laten ontwikkelen? Of wilt u een lijn tapes en/of producten voor wand- en vloerbescherming onder private label uitbrengen met eigen datasheets? Dan is Van Loenhout uw partner! Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Vele merken en organisaties gingen u al voor.

Contact zelfklevende tapes

Meer weten over onze dienstverlening en producten? Neem snel contact met ons op voor meer informatie! Bel naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor een vrijblijvend advies. Vanzelfsprekend komen wij graag naar uw locatie voor meer uitleg.