Home

Van Loenhout zelfklevende producten is een van de innovatieve specialisten op het gebied van tapes en wand- en vloerbescherming in Europa. Door onze snelle levertijden, een flexibele en duurzame werkwijze, een hoogwaardig kwaliteits- en kennisniveau en scherpe tarieven groeiden wij uit tot een van de toonaangevende spelers in onze branche.

Een deskundig team

Van_Loenhout zelfklevende tapesEen team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies. Het bedrijf wordt gerund onder de bezielende leiding van Rob en Monique van Loenhout. Van Loenhout zelfklevende producten werd meer dan 40 jaar geleden opgericht door hun ouders. Rob: ‘Wij zijn als klein familiebedrijf begonnen. Anno 2016 weten vele gerenommeerde nationale en internationale partijen ons te vinden. Snel schakelen en écht klant- en servicegericht bezig zijn, staan bij ons in een heel hoog vaandel. Wij vinden altijd een passende maatwerkoplossing en voeren die volgens afspraak uit.’

Tapes en producten voor wand- en vloerbescherming

Kiest u voor Van Loenhout zelfklevende producten, dan kiest u voor:

  • Een flexibele en duurzame werkwijze.
  • Een sterk en betrouwbaar product met uitgebreide datasheets.
  • Een innovatieve maatwerkspecialist die meegaat met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
  • Een groot assortiment in verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus en uitvoeringen.
  • Snelle (tijd-)leveringen, meestal uit voorraad (op afroep).
  • Een hoogwaardig kwaliteitsniveau tegen scherpe tarieven.   

Groot assortiment in zelfklevende tapes

Van_Loenhout_ZW- wand- en vloerbeschermingWij bieden een groot assortiment aan industriële tapes, verpakkingstapes, doe-het-zelf-tapes en bouw- en constructietapes en producten voor vloer- en wandbescherming. In allerlei maten, bedrukkingen, materialen en diverse kwaliteitsniveaus. Met of zonder private label. Het aantal mogelijkheden is enorm!

Duurzame werkwijze

Naast de benodigde certificeringen staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Wij zien er daar waar mogelijk op toe dat de gehele supply chain van productie tot levering zo maatschappelijk verantwoord mogelijk wordt uitgevoerd. Daarom zijn wij ook lid van BSCI ofwel het Business Social Compliance Initiative. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de productieketen van haar leden. Zo wordt er toegezien op de rechten van de mens.

Contact zelfklevende tapes

Als expert delen wij graag alle mogelijkheden, trends en ontwikkelingen met u en uw klanten.
Meer weten? Bel dan naar +31 (0) 76 57 14 039 of stuur een e-mail naar sales@loenhout.nl voor een vrijblijvend advies.